سومین جلسه پایش برنامه عملیاتی معاونت غذا و دارو

۱۹ تیر ۱۳۹۶ | ۰۸:۰۷ کد : ۶۳۴ اخبار اصلی
سومین جلسه پایش برنامه عملیاتی معاونت غذا و دارو

سومین جلسه پایش برنامه عملیاتی با حضور معاون غذا و دارو دانشگاه، مدیر پایش معاونت غذا و دارو و مدیران واحدهای تابعه معاونت در محل دفتر معاونت غذا و دارو برگزار گردید.
در این جلسه ابتدا آقای دکتر میری معاون غذا و دارو دانشگاه با اشاره به رهنمودهای ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر نصیری مبنی بر اینکه اجرای برنامه عملیاتی  را جز برنامه های کلان دانشگاه و بعنوان نقشه راه و افق روشن دانشگاه بیان  نمودند  در خصوص اهمیت برنامه ریزی در امور و لزوم همت همه واحدها در اجرای برنامه عملیاتی مطالبی ایراد نمود.
سپس مدیر پایش برنامه عملیاتی معاونت با اشاره به سیر تدوین برنامه عملیاتی سال 96 ، به تشریح چگونگی بارگذاری سه ماهه اول سالجاری در مدت تعیین شده پرداختند و خواستار توجه جدی کلیه مسئولین واحدها به مقوله بارگذاری و درج مستندات بطور ماهیانه و همچنین پایش در اجرای برنامه  توسط زیرمجموعه شدند.
در ادامه مسئولین  واحدها گزارشی از روند استقرار برنامه و نیز اقدامات بعمل آمده در اجرای برنامه ارائه نمودند.
پس از بحث و تبادل نظر، نقاط ضعف و قوت فعالیتهای انجام شده بررسی و درخصوص بهبود هرچه بیشتر موارد راهکارهای اجرایی پیشنهاد و تصمیم گیری گردید.

نظر شما :